SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Tepeören İlkokulu

OKULUMUZN DA DAHİL OLDUĞU E-TWİNNİNG PROJESİNDE SONA GELİNDİ...

İlçemiz okullarından Hacılı İlkokulu (Gökhan Demir)-Tepeören İlkokulu (Bahtiyar Zeytin) -Başalan İlkokulu (Fahri Var)- Karkucak İlkokulu (Özge Çamur) - Mustafa Tunç İlkokulu (Tuba Gümüş) - Mehmet Paşa İlkokulu (Nuray Karakuş)- Yağınözü İlkokulu (Selvi Yılmaz), Çarşamba ilçesi Damlataş İlkokulu (Ersin Şakar) , Hatay Üçgüllük İlkokulu (Nihal Arslan) Hatay Konacık İlkokulu (Pakize Bayram) ve Romanya'dan yurt dışı ortaklarımız ile kurduğumuz 'Hand to hand from North to South' Kuzeyden güneye el ele etwinning projemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Vezirköprü ilçemiz adına altı okulumuzun etkileşimde bulunduğu proje Kasım ayında başlamış olup Şubat ayında bitmiştir. Proje zarfında gerek yabancı ortaklarımız gerek yerli ortaklarımızla keyifli, eğlenceli ve bol bol eğitimli zamanlar geçirdik. Bu süreçte emeği geçen öğrenci , öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 11:40 - Görüntülenme: 18